"Welcome to KFC stand!" Asa ar putea fi primiti fanii unui CLUB URIAS! Au nevoie de bani si vor sa vanda numele tribunei zero!

"Welcome to KFC stand!" Asa ar putea fi primiti fanii unui CLUB URIAS! Au nevoie de bani si vor sa vanda numele tribunei zero!

Liverpool vrea sa-si mareasca tribuna zero, principala zona din stadion. Pentru a face rost de fani, ar putea semna un contract de publicitate cu o firma mare.

"Main Stand-ul" de pe Anfield este in plan de modernizare. Liverpool vrea sa mareasca numarul de locuri disponibile cu cateva mii de scaune.

PLANURI DE MARKETING

Publicatia 'Liverpool Echo' scrie astazi despre nevoia de bani a clubului englez. Aproximativ 96 de milioane de euro costa modernizarea principalei tribune a stadionului, iar clubul Liverpool vrea sa incheie un contract de sponsorizare cu o firma importanta.

Partea de marketing face parte din planul prin care sefii vor sa aduca incasari cat mai mari in contul 'cormoranilor'. Un club care a lipsit cativa ani din Champions League, dar care se bucura de suportul a zeci de milioane de euro din intreaga lume.

Suporterii pot fi sursa de bani, asa ca o mare companie poate obtine dreptul de folosire asupra tribunei care se modernizeaza pe Anfield, contra unei sume importante de bani.

Seful departamentului comercial al clubului, Billy Hogan, este citat de sursa mentionata cu o declaratie interesanta:

"Din calculele noastre reiese ca avem aproximativ 580 de milioane de fani in intreaga lume. Numarul mare de suporteri ne poate asigura diferite oportunitati de care trebuie sa profitam. Luam in calcul ca principala tribuna din stadion sa fie cedata ca nume intr-un parteneriat comercial, insa nu vom vinde numele arenei Anfield", a spus Hogan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies