Real Madrid raul Liga Campionilor

Un nume urias se intoarce la Real Madrid! Mutarea pentru finala Champions League a fost anuntata oficial

Real Madrid vrea sa se asigure ca trofeul UEFA Champions League nu ii va scapa din mana. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 19:25
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 19:26

Pentru finala cu rivala Atletico Madrid, Real a pregatit o mutare de senzatie in vestiar si il va aduce pe Raul, legenda clubului, alaturi de jucatori. Marca anunta ca Real Madrid l-a "transferat" pe Raul pentru finala cu Atletico, acesta urmand sa faca parte din delegatia oficiala a clubului. Raul va merge cu jucatorii in autocar, va sta cu ei in vestiar si va fi alaturi de oficiali in tribunele stadionului din Lisabona.

Diego Costa s-a refacut

Diego Costa si-a revenit miraculos: astazi si-a reluat antrenamentele si ar putea juca finala de la Lisabona! "Asta e miracol", au strigat spaniolii cand l-au vazut astazi pe Diego Costa la antrenamentele lui Atletico Madrid. Cu doua zile inainte de finala Champions League, vestile legate de golgheterul lui Simeone sunt neasteptat de bune.

Dupa ce medicii i-au spus ca e imposibil sa il puna pe picioare pana sambata seara, Diego Costa a plecat in Serbia, la Belgrad, sa apeleze la serviciile 'vrajitoarei' Marijana. Specialista in medicina neconventionala, bazata pe tratamente secrete care au 'reparat' miraculos sute de fotbalisti (inclusiv din Liga I), Marijana Kovacevici i-a promis lui Costa la inceputul saptamanii ca il va face bine pana la finala cu Real Madrid.

Modifică setările cookies