UEFA isi propune sa obtina acordul pentru REVENIREA fanilor pe stadioane la meciurile din Champions League! Cand va fi anuntata decizia finala

UEFA isi propune sa obtina acordul pentru REVENIREA fanilor pe stadioane la meciurile din Champions League! Cand va fi anuntata decizia finala

UEFA spera ca suporterii sa poata reveni cat mai curand pe stadioane la meciurile din cea mai tare competitite a cluburilor.

UEFA intentioneaza sa faca demersurile necesare, astfel incat suporterii sa poata asista la meciurile din Champions League, incepand cu faza grupelor. Primul pas a fost facut deja la Supercupa Europei.

Forul continental a reusit sa vanda 20.000 de bilete la partida de pe Puskas Arena din Budapesta. Pana la urma pe stadionul cu o capacitate totala de 67.215 de locuri au fost prezenti doar 15.180 de spectatori, din cauza ca fanii celor doua finaliste au renuntat sa mai faca deplasarea in Ungaria din motive de siguranta.

Oficialii conducerii UEFA isi doresc sa obtina acordul revenirii fanilor pe stadione pentru a putea creste considerabil veniturile financiare ale cluburilor care au fost destul de afectate de aceasta pandemie. Acestu lucru va fi posibil dupa cateva dezbateri asupra protocoalelor aflate in vigoare asupra scaderii riscului de infectare cu Covid-19.

Decizia finala UEFA va fi anuntata luni, 5 octombrie, conform Mundo Deportivo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Gheorghe Cojanu a fost revocat din funcţie
BRAT

Modifică setările cookies