Astazi se poate naste un EROU: golul calificarii il poate face pentru totdeauna idol pentru fani! De la cine asteapta stelistii minunea:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 09:33

	Astazi se poate naste un EROU: golul calificarii il poate face pentru totdeauna idol pentru fani! De la cine asteapta stelistii minunea:

►Toata ziua la Sport.ro, SPECIAL cu ultimele informatii din Polonia

Inainte de returul infernal de la Varsovia, Laurentiu Reghecampf a vrut sa ia presiunea de pe umerii jucatorilor sai si a declarat ca "ratarea calificarii in Liga nu ar fi o catastrofa."

Steaua are o plasa de salvare numita Europa League insa diferenta fata de o participare in Liga este uriasa, din toate punctele de vedere. Banii, faima si evolutia cotelor jucatorilor de pe urma participarii in Liga i-ar putea face Stelei viata usoara in perioada in care patronul Gigi Becali nu va fi alaturi de echipa.

Steaua si-a asigurat deja un bonus de 3 milioane de euro de pe urma celor doua 'duble' din preliminariile Ligii, iar UEFA pune la bataie o recompensa de 8,6 milioane de euro pentru accederea in grupe.

Si vestile bune nu se opresc aici. Fiecare victorie in grupe este rasplatita cu 1 milion de euro, in timp ce egalul alimenteaza conturile cu 500.000. La aceste sume se adauga si cota de market pool de peste 7 milioane de euro, asa ca toate calculele duc spre un bonus total de aproximativ 20 de milioane de euro.

Steaua a ratat mult in tur, iar dupa meci Laurentiu Reghecampf a atras atentia ca la acest nivel astfel de greseli se pot pedepsi drastic, insa fanii isi pun toata increderea in noua achizitie a Stelei din aceasta vara, atacantul Federico Piovaccari.

Intr-un sondaj pe site-ul sport.ro, cu peste 9000 de voturi, suporterii il vad pe italian ca posibil erou la Varsovia.

Iata rezultatele sondajului:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT