Liga Campionilor

Sumudica e ULTRAS la Copenhaga. Nu sta pe banca nici la returul Astrei din Danemarca

Sumudica vede Copenhaga - Astra din tribune. Antrenorul campioanei se teme de o noua suspendare si nu vrea sa stea pe banca la meciul decisiv al Astrei pentru play-off-ul Champions League. In tur, la Giurgu, Astra - Copenhaga s-a terminat 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2016, 12:37
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2016, 12:38

Sumudica a plecat ieri in Danemarca. Observatorul meciului retur i-a transmis ca nu figureaza pe lista suspendatilor la jocul de la Copenhaga, dar antrenorul nu vrea sa riste o extindere a perioadei de sanctiune.

"Sumudica e foarte abatut, dezamagit ca nu poate antrena. Nu poate sa stea langa echipa. Va veni la meci. Am discutat si cu observatorul si a zis ca el paote sa stea pe banca, din punctul lui de vedere. Nu riscam insa nimic. La noi, comisiile au decis ca e suspendat si nu poate sta pe banca", a spus Coman la Digisport.

Presedintele Astrei il reconfirma pe Sumudica in functie indiferent de rezultatul dublei cu FC Copenhaga: "Cum putem inlocui un antrenor care a luat titlul, a cucerit supercupa si a creat echipa asta? Va pleca doar daca va decide el sa ne paraseasca, nu se pune problema sa fie schimbat!"


 

CITESTE SI

Modifică setările cookies