Stelistii transforma National Arena in VULCAN! Interes URIAS pentru razboiul cu legiunea poloneza de la Legia! Cate bilete s-au vandut in doar o zi:

Autor: Sport.ro
Marti 13 August 2013, 09:10

	Stelistii transforma National Arena in VULCAN! Interes URIAS pentru razboiul cu legiunea poloneza de la Legia! Cate bilete s-au vandut in doar o zi:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Probabil cel mai important meci al Stelei din inceputul de sezon, duelul cu Legia Varsovia, care le poate asigura stelistilor mult visata prima pentru castigarea titlului 24 si accederea in grupele Ligii, a produs un interes enorm si printre fanii ros-albastri.

Dupa victoria din derby-ul cu Dinamo, fanii stelisti asteapta acum si o noua calificare in grupele Ligii Campionilor, iar sansa de a trai "pe viu" un astfel de eveniment nu poate fi ratata, cred ei.

Desi Steaua a pus in vanzare biletele luni dimineata, pana la orele serii, stelistii cumparasera deja peste 20 de mii de tichete, iar in zilele urmatoare se asteapta ca celelalte 30 de mii sa se epuizeze.

Mai mult, pe site-ul oficial care comercializeaza biletele, inelul doi al peluzei I figureaza ca fiind deja ocupat la capacitate maxima, in timp ce la tribuna a doua se mai gasesc doar 3 mii de bilete.

Stelistii mai au 8 zile pana la meciul cu Legia Varsovia, din Play Off-ul Ligii, si se asteapta ca meciul sa se joaca cu casa inchisa.

Preturile biletelor pentru meciul Steaua-Legia:

PELUZE
INELUL 3 - 20 LEI
INELUL 2 - 25 LEI
INELUL 1 - 30 LEI

TRIBUNA A II-A

INELUL 3 - 30 LEI
INELUL 2 - 40 LEI
INELUL 1 - LATERAL - 50 LEI
INELUL 2 - MEDIAN - 75 LEI
INELUL 3 - CENTRAL - 90 LEI

TRIBUNA I
INELUL 3 - 30 LEI
INELUL 2 - 40 LEI

VIP 3 - 100 LEI
VIP 2 - 150 LEI
VIP 1 - 200 LEI

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT