Campionatul cu 20 de echipe A PICAT! "Nu sunt cluburile de acord, nu am ce sa fac!" Reactia lui Dragomir

Autor: Sport.ro
Marti 13 August 2013, 11:32

	Campionatul cu 20 de echipe A PICAT! "Nu sunt cluburile de acord, nu am ce sa fac!" Reactia lui Dragomir

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

UPDATE 11:31 Dumitru Dragomri a explicat motivele pentru care sistemul cu 20 de echipe in Liga I nu mai reprezinta un subiect de actualitate.

"Cluburile nu au fost de acord, eu nu fac nimic daca majoritatea nu agreaza propunerile facute. Nu s-a vorbit nimic oficial, doar in presa. Pana acum, sunt mai mult de 12 echipe care nu sunt de acord cu aceasta decizie. Ce sa propun, ceva ce nu doresc cluburile?", a spus Dragomir.
_________________________________________________________________________________________

Saptamana trecuta, in nebunia creata cu retrogradarea Rapidului si promovarea Concordiei Chiajna, o echipa retrogradata pe criteriu sportiv, Mircea Sandu, presedintele FRF, spunea ca nu exclude marirea numarului de echipe din prima liga, pentru a putea evita orice alte probleme.

De altfel, Dumitru Dragomir, omologul de la Liga, a facut imediat un plan, la auzul  vorbelor lui Sandu, si a gasit o modalitate prin care sa poata pune decizia in aplicare chiar din acest sezon.

"Vom juca pana aproape de Craciun, returul va incepe la 1 februarie, iar campionatul se va termina pana la 20 mai, asa cum cere FIFA, pentru ca la anul este Campionatul Mondial. Nu este o problema ca se va juca in plina iarna, deoarece majoritatea terenurilor au incalzire. Noi ne-am facut treaba, de acum totul depinde de cei de la FRF. Comitetul Executiv va lua o hotarare", spunea acesta.

In aceste conditii, "mai marii fotbalului romanesc" au luat decizia de a chestiona cluburile din Liga 1 in legatura cu noua varianta, pentru a putea introduce problema pe ordinea de zi a CEx.

Potrivit Digisport, insa, nu mai putin de 12 cluburi si-au manifestat intentia de a vota impotriva schimbarii sistemului competitional, ceea ce a facut ca planul sa pice din start. Fara o majoritate, Mircea Sandu a decis ca nici macar sa nu mai treaca dezbaterea pe ordinea de zi, iar sansele ca Rapidul sa revina in prima liga sunt 0.

Intre timp, in Giulesti continua greva suporterilor, cei care aseara au mers si in fata sediului Ligii Profesioniste pentru a protesta.

Metrorex anunță că va instala panouri de protecție în stațiile aglomerate, după incidentul din stația Păcii
BRAT