Liga Campionilor

Steaua merge intr-un oras UNIC in Europa! Capitolul la care Steaua nu are NICIO SANSA de a ajunge in Liga! Locul 2 in Europa

Daca pe teren ar conta forta financiara a tarii din care provin cele doua echipe, Steaua n-ar avea nicio sansa in fata celor de la Stromsgodset

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014, 18:59
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 19:00

Steaua joaca in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor contra campioanei Norvegiei, Stromsgodset. Ultima data cand Steaua a fost eliminata in preliminariile unei competitii europene a fost chiar impotriva campioanei Norvegiei de atunci, Rosenborg. In 2005, Steaua rata calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Daca la fotbal norvegienii nu sunt intre cele mai tari tari din Europa, in schimb nordicii impresioneaza la multe alte capitole! Norvegia are al doilea cel mai mare PIB pe cap de locuitor din Europa dupa Luxemburg si al 4-lea in lume!

Norvegia, una dintre cele mai bogate tari din lume

Norvegia are o economie puternic dezvoltata, bazata pe industrie diversificata, pe servicii in transporturi si comert. De asemenea, dispune de numeroase bogatii naturale exploatate corespunzator, astfel ca este una dintre cele mai bogate tari din lume, cu un PIB ce se apropie de 500 miliarde dolari. La nivel mondial, Norvegia se afla pe locul 4 din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor.

Un exemplu al modului profitabil in care gandesc norvegienii este chiar orasul Drammen, cel unde va juca Steaua pe 16 iunie in direct la Pro TV impotriva celor de la Stromsgodset. Acesta este primul oras care a avut trotuare incalzite! Si dupa ce si altele au preluat modelul, oficialitatile din Drammen au marit numarul de trotuare incalzite astfel incat orasul este pe primul loc la acest capitol!

Motivul este unul extrem de simplu si pur economic - conform calculelor, costurile deszapezirii trotuarelor si al transportului oamenilor la spital din accidente suferite din cauza ghetii sunt mai mari decat costul trotuarelor incalzite!

Modifică setările cookies