Statistică teribilă pentru PSG, după manșa tur a sferturilor din UEFA Champions League 

PSG Sferturi Champions League uefa champions league Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 13:05
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 13:20

După disputarea meciurilor din prima manșă a sferturilor UEFA Champions League s-a realizat o statistică a km parcurși de echipe. 

Atletico Madrid și FC Barcelona sunt singurele formații care au obținut victoria, impunându-se cu scorul de 2-1 în fața celor de la Borussia Dortmund, respectiv 3-2 cu PSG.

Real Madrid - Manchester City și Arsenal - Bayern Munchen s-au încheiat la egalitate, 3-3 și 2-2. În urma acestor rezultate a fost realizat un top al km parcurși de jucători, iar PSG se află pe ultimul loc. 

1. Manchester City - 117,8 km

2. FC Barcelona - 117,6 km

3. Arsenal - 117,6 km

4. Atletico Madrid - 116,4 km

5. Bayern Munchen - 114,9 km

6. Borussia Dortmund - 114,2 km

7. Real Madrid - 112,8 km

8. PSG - 110,7 km

Critici dure pentru Kylian Mbappe

În meciul cu FC Barcelona, Kylian Mbappe nu a reușit niciun șut pe poartă, bifând un singur dribbiling din cinci încercări, alături de 13 mingi pierdute.

Prestația sub așteptări a căpitanului Franței nu a fost trecută cu vederea, iar Christophe Dugarry nu a avut milă de jucătorul care va pleca de la PSG la finalul sezonului. 

"Nu s-a ridicat la înălțime, iar asta se întâmplă de câteva săptămâni, din păcate. Nu vreau să-l atac, deoarece toată lumea a văzut meciul. N-am chef să atac prestația lamentabilă a lui Kylian Mbappe. Am chef să mă iau de persoana Mbappe, care a arătat cea mai proastă atitudine pe care o poate avea un fotbalist de nivel înalt. Nu vorbesc de un jucător de nivelul său, ci de un jucător de nivel înalt. 

Ai dreptul să ratezi pase, să ai meciuri mai puțin reușite. Dar comportamentul, atitudinea acestui băiat este scandaloasă. Este lipsă de respect, o înșelătorie pentru suporteri, pentru colegi, pentru oamenii care au încredere în tine de atâta timp, oamenii care te plătesc. 

Un sfert de finală pe care se presupune că vrei să-l câștigi. Dar îți bați joc de competiție. Atitudinea arătată este de o rușine absolută", a comentat Christophe Dugarry, potrivit RMC Sports. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!