Barcelona Liga Campionilor Lionel Messi uefa champions league Liga Campionilor

Cifrele la care nu te-ai fi gandit: Barcelona are procentaj mai mare de victorii in Liga FARA Messi in teren, decat cu el in primul 11

Rezumatele partidelor din fiecare seara de UEFA Champions League se vad la Sport.ro, de la 23:50

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 17:51
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 18:06

In lumea fotbalului, se spune adesea ca Barcelona e alta echipa atunci cand nu il are pe Messi in teren. Catalanii vor fi din nou in aceasta postura diseara, impotriva Borussiei Monchengladbach, dupa ce starul ei s-a "rupt" in urma cu o saptamana in derby-ul cu Atletico.

Statisticile contrazic insa mitul mentionat mai sus. Publicatia britanica Goal.com a calculat procentajele Barcelonei cu si fara Messi in primul 11, rezultatul fiind unul surprinzator.

Barcelona este la fel de distrugatoare si fara Leo Messi in teren, chiar daca are si partide in care pare sa sufere, spun statisticienii.

Cvadrupla castigatoare a UEFA Champions League in ultimii 10 ani, Barcelona a acumulat 132 de meciuri in aceasta perioada. Dintre acestea, 82 s-au terminat cu victoria formatiei blaugrana.

Cei de la Goal.com au disecat insa mai in adancime cifrele si au vrut sa vada cum au aratat prestatiile echipei cu si fara Messi in teren.

Cifrele cu Messi

Meciuri - 98
Victorii - 60
Egaluri - 23
Infrangeri - 15
Procentaj de victorii - 61.2%
Goluri marcate - 215
Goluri per meci - 2.2

Cifrele fara Messi

Meciuri - 34
Victorii - 22
Egaluri - 8
Infrangeri - 4
Procentaj de victorii - 64.7%
Goluri marcate - 61
Goluri per meci - 1.8

Modifică setările cookies