SOCANT! Inca un atac terorist impotriva fanilor Realului! Cel putin 12 oameni au fost omorati in timp ce se uitau la finala Ligii

SOCANT! Inca un atac terorist impotriva fanilor Realului! Cel putin 12 oameni au fost omorati in timp ce se uitau la finala Ligii

Conform presei din Spania, 4 oameni au deschis focul impotriva fanilor adunati sa vada finala Ligii Campionilor.

Patru teroristi au luat cu asalt sediul fan clubului celor de la Real Madrid din Baakouba in timpul partidei dintre Real Madrid si Atletico Madrid, finala Ligii Campionilor. Atacul a fost atribuit Statului Islamic.

Conform celor de la AS, cel putin 12 oameni au murit in acest atac. Baakouba este situat la aproximativ 60km de Baghdad si aproape de Balad, orasul in care a avut loc atentatul in care au murit 16 oameni in data de 13 mai.

Conform sefului fan-clubului, Ziad Albidani, 4 teroristi au intrat in sediu si au deschis focul asupra persoanelor aflate acolo chiar in momentul in care Atletico si Real se pregateau sa execute penalty-urile. Conform primului raport, 12 persoane au murit iar alte 8 au ajuns la spital.

Atacatorii au reusit sa scape si, cel putin pana acum, nu a fost nimeni arestat. Autoritatile din Irak au atribuit atentatul Statului Islamic, acestia fiind responsabili pentru cel de la inceputul lunii. Pana acum insa nimeni nu si-a asumat responsabilitatea pentru atac.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la spitalul din Abrud. Pacienții cu Covid-19 sunt salvați de medici cu ajutorul unei improvizații
BRAT
Modifică setările cookies