SOC pentru Tevez! Nimic nu poate fi mai rau decat asta! Vezi ce PEDEAPSA vrea sa-i dea FIFA dupa scandalul cu Mancini:

Autor: Sport.ro
Joi 29 Septembrie 2011, 13:30

	SOC pentru Tevez! Nimic nu poate fi mai rau decat asta! Vezi ce PEDEAPSA vrea sa-i dea FIFA dupa scandalul cu Mancini:

Tevez a refuzat sa intre pe teren la meciul cu Bayern, l-a scos din sarite pe Mancini, iar asta ar putea fi cea mai mare greseala a carierei lui.

"Lui Carlos Tevez ar trebui sa i se interzica sa mai joace fotbal", spune vice-presedintele FIFA Jim Boyce. Acesta crede ca jucatorul lui Manchester City merita aceasta pedeapsa dupa scandalul monstru din meciul cu Bayern cand a refuzat sa intre pe teren, scrie The Telegraph.

Declaratia vice-presedintelui de la City vine dupa ce antrenorul lui City, Roberto Mancini, a spus ca Tevez nu va mai juca niciodata pentru clubul din Manchester. 

"Cred ca FIFA are puterea sa ii interzica jucatorului sa mai activeze. Daca a facut ce a facut, cred ca acestui club i-ar fi mult mai bine fara el. Daca Manchester City demonstreaza asta, instiinteaza FIFA si prezinta circumstantele in care s-a intamplat incidentul, eu nu as avea nicio problema cu decizia asta. Nu am mai avut astfel de probleme, dar cred ca ce s-a intamplat este revoltator. Daca acest jucator a facut ce a facut, iar Manchester City l-ar pune pe liber,  nu cred ca ar fi corect sa mearga saptamana viitoare la alta echipa si sa castige atat de multi bani", spune Boyce.  
 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT