Liga Campionilor

SimeONE a dat cea mai tare declaratie posibila dupa ce a eliminat-o pe Chelsea: "Vreau sa le multumesc mamelor acestor jucatori!"

Real Madrid - Atletico Madrid va fi finala Ligii Campionilor pe 24 mai la Lisabona!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Mai 2014, 09:27
Data actualizarii: Joi 01 Mai 2014, 10:01

Chelsea - Atletico 1-3 / Dupa Real, si Atletico a obtinut calificarea dupa succesul cu 3-1 de pe Stamford Bridge. Diego Simeone este inventatorul acestei mari echipe a lui Atletico, cea care a obtinut calificarea in finala dupa 40 de ani, o echipa care s-a 'nascut' la Bucuresti cand a castigat trofeul Europa League.

Pregatiti pentru istorie - Pentru prima data in istoria Ligii Campionilor, finala va fi disputata intre doua echipe din acelasi ora. Rivalitatea dintre Real si Atletico reprezinta un ingredient in plus pentru cea mai importanta finala din orice competitie inter-cluburi: "Ne stim foarte bine, am jucat de foarte multe ori si sunt un club puternic, obisnuiti cu astfel de situatii, dar trebuie sa mergem la finala cu iluzia ca am asteptat-o foarte multi ani" a declarat Simeone la finalul meciului care a adus a doua finala din istoria clubului.

"Multi oameni cheltuiesc sume importante pentru a veni la meciuri. Ma face fericit pentru ei, pentru cei care sustin echipa de mult timp. Mereu ne-a costat mult totul. Ne-a costat mult aceasta calificare si trebuie sa ne recuperam pentru partida cu Levante. Reactia de la golul lor a fost decisiva. Am inceput apoi repriza a 2-a foarte bine. Am inteles ca Mario (Suarez) si Tiago nu trebuie sa ii ofere timp lui Willian pentru a reactiona, Luiz si Ramires nu au avut nici ei, asa puteam sa le rupem echipa la mijloc" a mai spus Simeone


Declaratia de milioane - Simeone l-a laudat pe Courtois, cel care a avut o interventie importanta la scorul de 1-1. Courtois apartine de Chelsea, insa Simeone spera sa-l pastreze: "Sefii clublui vor face ce-i mai bine pentru club si pentru acest pusti" a spus argentinianul de 44 de ani care a incheiat conferinta de presa cu o declaratie splendida: "Vreau sa le multumesc mamelor acestor copii, pentru ca s-au nascut cu 'oua' foarte mari pentru a juca intr-un asemenea mod"

Modifică setările cookies