Se anunta REVOLUTIE TOTALA in Champions League! Competitia poate fi schimbata radical: grupe de 8 echipe plus o alta modificare MAJORA

Se anunta REVOLUTIE TOTALA in Champions League! Competitia poate fi schimbata radical: grupe de 8 echipe plus o alta modificare MAJORA

UEFA Champions League isi poate schimba din nou formatul.

Dupa modificarile suferite in 1992-1993, cea mai importanta competitie intercluburi din lume, poate trece printr-un nou proces de face-lifting. Azi, la Nyon, reprezentantii mai multor cluburi importante ale Europei se intrunesc pentru a discuta despre schimbarile ce ar putea avea loc.

Una dintre propuneri este schimbarea zilelor de desfasurare. Daca pana acum, UEFA Champions League se juca martea si miercurea, cluburile si-ar dori ca meciurile sa fie mutate in weekend. Motivul principal care sta in spatele acestei propuneri este legat de televizari si de sumele incasate din drepturile TV. Cluburile sustin ca programarea meciurilor din UEFA Champions League ar aduce incasari mai mari din drepturile TV pentru ca partidele ar avea o audienta mult mai mare.

O a doua propunere importanta este cea legata de sistemul competitional. Cluburile si-ar dori modificarea sistemul din grupe, mai exact crearea a patru grupe fiecare avand cate 8 echipe, in loc de 4 echipe/grupa cum este in prezent. Daca o astfel de idee ar fi aprobata ar avea consecinte tot in plan financiar: fiecare echipa ar juca 14 meciuri in grupe si astfel s-ar incasa mai multi bani de la UEFA din primele de rezultat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies