Sanse mici pentru Chiriches sa joace diseara! Antrenament cu probleme pentru fundasul Stelei! Cum va arata primul 11 fara 'omul foarfeca':

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 07:35

	Sanse mici pentru Chiriches sa joace diseara! Antrenament cu probleme pentru fundasul Stelei! Cum va arata primul 11 fara 'omul foarfeca':

Vlad Chiriches ar putea ramane pe banca diseara, la returul de 15 milioane de euro cu Legia.

Cu bagajele deja facute pentru Tottenham, Vlad Chiriches ar putea da o ultima reprezentatie in tricoul ros-albastru, diseara, la Varsovia, in meciul care o poate duce pe Steaua in grupele Ligii Campionilor.

Laurentiu Reghecampf a dat asigurari ca transferul de 9,5 milioane nu il va impiedica pe Chiriches sa joace la capacitate maxima cu Legia. Contractul cu Tottenham nu a fost inca semnat. Insa problemele medicale ale fundasului l-ar putea lasa pe banca de rezerve.

Chiriches s-a antrenat aseara cu restul lotului pe Pepsi Arena, insa nu la capacitate maxima. Durerile chinuitoare, care l-au tinut pe banca si in meciul tur de la Bucuresti, l-au fortat pe Chiriches sa nu se pregateasca la capacitate maxima.

Reghecampf spune ca are solutii pentru inlocuirea lui Chiriches in cazul in care acesta nu va fi apt la ora jocului.

"Daca nu va putea juca, nu e nicio problema, avem solutii de rezerva, Filip, Prepelita. Daca va juca, atunci avem o varianta in plus pentru mijlocul terenului. Vrem sa vedem in ce masura va fi suta la suta din capacitate, asa trebuie sa fie un jucator care intra sa joace", a declarat antrenorul Stelei.

Echipa probabila a Stelei: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos (Chiriches), Latovlevici - Bourceanu, Filip - Adi Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT