REVANSA pustilor lui Reghe! "Prea spune lumea ca e USOR pentru Steaua, acum o sa VADA!" Ziua in care 'ghinionul' = valoare:

Autor: Sport.ro
Marti 20 August 2013, 08:56

	REVANSA pustilor lui Reghe! "Prea spune lumea ca e USOR pentru Steaua, acum o sa VADA!" Ziua in care 'ghinionul' = valoare:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Steaua pare sa aiba mereu noroc la tragerile la sorti. E o concluzie la care au ajuns de-a lungul timpului fanii echipei, dar si rivalii.

E drept, au fost situatii in care sortii au fost de partea Stelei, adica urnele i-au scos in cale adversari mai usori. In ultima vreme insa, situatia s-a schimbat.

De departe, Steaua a cazut cu cel mai greu adversar in play-off - Legia Varsovia. Pustii lui Reghe au comentat pe aceasta tema:

"Este printre cele mai bune echipe pe care puteam sa le nimerim, dar noua ne convine pentru ca am fost criticati pana acum, lumea spunea mereu ca am picat cu echipe usoare. Acum am picat cu o echipa grea si sunt sigur ca ne vom califica", a spus Gabi Iancu.

"Depinde doar de noi, de felul cum vom aborda meciul, daca vom avea atitudine in teren si vom reusi sa ne facem jocul, cred ca vom reusi sa ne calificam", recunoaste Stanciu pentru Dolce.

Practic, la cel mai greu adversar Steaua trebuie sa demonstreze valoarea pe care o are. Iar asta vom afla mai ales la retur, in fata unui stadion ostil.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT