Reghe se uita cu speranta la RETUR: "Trebuie sa batem acolo sau macar sa facem un 2-2!" Cei doi jucatori vinovati la golul Legiei:

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 August 2013, 23:59

	Reghe se uita cu speranta la RETUR: "Trebuie sa batem acolo sau macar sa facem un 2-2!" Cei doi jucatori vinovati la golul Legiei:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

"Ne-am creat foarte multe ocazii, nu am reusit sa marcam din situatii foarte clare. Am zis de la inceput ca vom intalni o echipa foarte buna, care sta bine in teren. Din pacat am avut 2-3 sanse clare unu contra unu din care nu am reusit sa marcam. Nu vad lucrurile asa de rau, exista si un meci retur. Inidiferent de ce se intampla in tribune noi ne facem meciul pe teren.

Atitudinea nu a fost cea de la meciul cu CFR, pe contraatac au avut cateva ocazii cu care puteau sa castige meciul.

Golul lor a fost marcat dupa o greseala a lui Prepelita, si Lato trebuia sa astepta sa vada ce face Prepe la acea faza, aui gresit mai multi, nu conteaza, trebuie sa profitam de sansa noastra de acolo.

Important in retur e sa fim mult mai proaspeti pentru ca am fost obositi dupa meciul cu CFR si sper sa batem acolo sau sa facem 2-2.", a spus Reghecampf dupa ce Steaua a facut 1-1 cu Legia, in primul tur al Play-Off-ului Champions League.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT