Raul Albiol, emblema lui Villareal: „Secretul este muncă și pasiune!” La 36 de ani, fundașul spaniol a primit premiul pentru jucătorul meciului

Raul Albiol Villarreal Liga Campionilor Raul Albiol, emblema lui Villareal: „Secretul este muncă și pasiune!” La 36 de ani, fundașul spaniol a primit premiul pentru jucătorul meciului
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 13:38
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 13:45

Raul Albiol, în vârstă de 36 de ani, este încă unul dintre cei mai buni jucători centrali din lume, a jucat un rol esențial în Bayern-Villarreal și a fost premiat cu trofeul Omul Meciului: „Nu este niciodată prea târziu”.

Raul Albiol, căpitanul lui Villarreal, a declarat că își dorește mult mai mult decât atât, după victoria surprinzătoare cu 2-1 la general împotriva celor de la Bayern Munchen.

  • Raul Albiol, emblema lui Villareal: „Secretul este muncă și pasiune!” La 36 de ani, fundașul spaniol a primit premiul pentru jucătorul meciului

„Au fost nouăzeci de minute lungi și nu ne-am dorit prelungiri pentru că ar fi fost prea multă suferință împotriva unei adversare cu atacanți de un nivel foarte înalt, care ne-au obligat să fim foarte concentrați, deși au marcat un gol din jumătate de ocazie”, a declarat fundașul spaniol.

„Este un succes pentru un oraș, un club, o echipă și pentru tot fotbalul spaniol . A fost foarte frumos și am demonstrat, așa cum am făcut-o și anul trecut în Europa League, că ne luptăm până în ultimul minut. Munca iar pasiunea sunt fundamentale”, a mai adăugat Raul Albiol.

Villarreal revine după șaisprezece ani în semifinalele Ligii Campionilor, deși părea o misiune imposibilă după un sezon în La Liga extrem de chinuitor. Raul Albiol a fost pionul principal în această luptă. Spaniol a reușit să le țină piept unor atacanți de clasă mondială. Dusan Vlahovic, Robert Lewandowski, Duvan Zapata sau Cristiano Ronaldo sunt doar o parte din jucători cu care s-a bătut Raul Albiol în această campanie de Liga Campionilor.

O carieră plină de reușite

Ajuns la 36 de ani lui Albiol, îi lipsește doar un singur trofeu valoros din vitrină și anume Liga Campionilor. Spaniolul a părăsit-o pe Real Madrid chiar înainte cu un sezon de a câștiga prestigiosul trofeu european, în 2013.

Deși rezervă a lui Pique și a lui Ramos la Cupa Mondială din 2010, Albiol a fost părtaș la trofeul mondial din Africa de Sud. Pe lângă această reușită, fundașul spaniol a mai câștigat două campionate europene, două trofee Europa League/Cupa UEFA, un titlu în Spania, două cupe în Spania, o supercupă în Spania, o cupă în Italia și o supercupă tot în Italia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!