Promisiunea la care nimeni nu se astepta de la Mourinho! Ce a spus dupa 6-0 in fata lui Arsenal

Promisiunea la care nimeni nu se astepta de la Mourinho! Ce a spus dupa 6-0 in fata lui Arsenal

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Jose Mourinho, cel mai tare antrenor din istoria Premier League conform statisticii (cel mai bun procentaj al victoriilor), este din nou omul momentului in Anglia.

Chelsea se afla pe primul loc in clasament, este vazuta ca fiind echipa din Anglia cu cele mai mari sanse la castigarea Ligii Campionilor iar in ultima etapa a desfiintat-o cu 6-0 pe Arsenal. La finalul acelui meci, Mourinho a dat o declaratie interesanta despre tragerea din Liga: "Cred ca cei de la PSG au fost foarte fericiti sa joace contra noastra. Toata lumea ne voia pe noi asa ca sunt sigur ca s-au bucurat si noi suntem fericiti sa jucam impotriva celor mai buni. Este important atat pentru evolutia noastra ca echipa, cat si individual, mai ales pentru jucatorii tineri"

Un jurnalist francez a dezvaluit apoi ca jucatorii lui PSG vor primi cate 1 milion de euro daca vor castiga Liga Campionilor. Mourinho a replicat: "Daca noi vom castiga in acest sezon, voi face o donatie importanta catre o actiune caritabila" a spus Mourinho, cel care vede un dezavantaj faptul ca Chelsea va juca returul pe Stamford Bridge: "De ce sa fie avantaj? Returul este mereu mai avantajos pentru echipa care joaca in deplasare, nu pentru gazde, pentru ca atunci cand se ajunge in prelungiri, echipa aflata in deplasare are 30 de minute in plus in care sa marcheze un gol care cantareste dublu" a mai spus Mourinho

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies