Polonezii inca mai plang dupa ce au fost eliminati de Steaua: "Romanii au fost mai buni!" Care a fost principala ARMA a lui Bourceanu & Co

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 07:29

	Polonezii inca mai plang dupa ce au fost eliminati de Steaua: "Romanii au fost mai buni!" Care a fost principala ARMA a lui Bourceanu & Co

►Sambata, ora 19.00, Dinamo - Vezsprem, LIVE VIDEO la Sport.ro si pe Voyo.ro

Polonezii se plang in continuare dupa ce au fost eliminati de Steaua.

Acestia au ajuns in grupele Europa League dupa 1-1 si 2-2 cu Steaua, echipa lui Reghecampf marcand golurile decisive in economia calificarii in retur, la Varsovia, in primele 10 minute.

"Imi pare rau si acum ca n-am reusit sa ne calificam. Eram in Liga daca nu dormeam in primele 10 minute de la Varsovia. Trebuie sa recunoastem insa ca Steaua a fost mai buna. Romanii au avut experienta de partea lor. Veneau dupa ce au jucat in optimile Europa League impotriva lui Chelsea. Asta e, pe noi ne asteapta acum o alta aventura. Nu eram favoriti, stiam ca o sa fie greu. Meciul de la Bucuresti ne-a dat speranta, dar Steaua s-a razbunat in retur. Pacat de acele doua goluri pe care le-am primit repede acasa", a spus Bartosz Bereszynski la Eurosport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT