POEZIE IN MISCARE | Performanta incredibila a lui Klopp in fata lui Guardiola! Niciun antrenor din lume nu a mai reusit asa ceva
Miercuri 04 Aprilie 2018, 23:45

POEZIE IN MISCARE | Performanta incredibila a lui Klopp in fata lui Guardiola! Niciun antrenor din lume nu a mai reusit asa ceva

Liverpool a invins-o pe Manchester City in prima mansa a sferturilor Champions League cu 3-0. VIDEO AICI

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Seara uriasa pentru Liverpool, care cauta gloria in Champions League dupa multi ani, sub comanda lui Jurgen Klopp. In minutul 30 era deja 3-0 pentru Liverpool pe Anfield, spre surprinderea intregii planete.

Klopp si-a asezat perfect echipa, iar in prima repriza Manchester City nu a reusit niciun sut pe poarta, pentru prima data in acest sezon.

Managerul german e singurul din lume care are palmares pozitiv in fata lui Guardiola, 6 victorii pana acum in confruntarile din Germania si Anglia. De cand a venit Pep in Anglia, Klopp l-a batut de 3 ori pe Anfield pana acum. Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"