„Pleacă! Nu mai vreau să-ți văd fața!” Dialogul lui Abramovich cu un jucător de la Chelsea

David Luiz Champions League Chelsea Roman Abramovich Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 15:33
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 16:20

David Luiz a vorbit despre un eveniment neștiut dinaintea finalei Champions League, din 2012.

Roman Abramovich, patronul celor de la Chelsea, a avut un schimb de replici dur cu jucătorul brazilian, ceea ce l-a motivat și mai mult pentru o evoluție bună în finală, marcând unul dintre golurile de la loviturile de departajare. 

Chelsea s-a impus cu 4-3 după penalty-uri în fața lui Bayern Munchen, scorul fiind 1-1 la finalul celor 120 de minute de joc, datorită golurilor marcate de Muller și Drogba.

David Luiz venea după o perioadă lungă în care nu jucase din cauza unei accidentări, iar pentru finala Champions League și-a asumat un mare risc.

"Poate că era mai bine să nu joc, dar anumiți oameni deosebiți m-au încurajat să fac acest pas, să joc, chiar dacă nu eram într-o formă bună", a declarat Luiz într-un interviu pentru DailyMail.

"Roman Abramovich a vorbit cu mine în ziua meciului și m-a întrebat cum îmi este piciorul. I-am spus că nu contează, că joc cu capul și cu inima. Mi-a spus: 'Pleacă, nu vreau să-ți mai văd fața, sunt atât de emoționat'. I-am răspuns să stea linștit, că o să câștigăm", a povestit brazilianul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!