PIERDERI URIASE dupa un singur meci! Barcelona, afectata de coronavirus. Cati bani va pierde clubul catalan la meciul cu Napoli

PIERDERI URIASE dupa un singur meci! Barcelona, afectata de coronavirus. Cati bani va pierde clubul catalan la meciul cu Napoli

Returul de pe Camp Nou dintre Barcelona si Napoli se va juca fara spectatori.

Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a dezvaluit ca aceasta decizie a UEFA ii va costa pe catalani 6 milioane de euro.

"Exista desigur o pierdere economica", a declarat Bartomeu, citat de Marca.

"Nu numai pentru Barcelona, ci pentru fiecare club care trebuie sa joace fara spectatori. Este o problema pentru toata lumea, banii sunt un factor secundar, sanatatea vine e pe primul loc. Barcelona va pierde in jur de 6 milioane de euro. Evident, exista regret. Acest lucru afecteaza membrii clubului, fanii si lumea fotbalului. Ne aflam in mijlocul unei situatii unice", a completat oficialul.

Barcelona-Napoli nu este singurul meci din Champions League care se va juca fara spectatori din cauza coronavirus. Valancia- Atalanta se va disputa tot cu portile inchise, la fel si Juventus - Lyon, PSG - Dortmund sau Bayern - Chelsea.

Citeste si:BarcelonaNapoli
VIDEO PROTVPLUS.RO

Moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Virusul nu alege între PNL şi PSD”
BRAT