OUT din Champions League! A fost eliminata din competitie din cauza unui caz de Covid-19, dar testul a fost GRESIT: "O nedreptate, suntem dezamagiti!"

Liga Campionilor OUT din Champions League pe NEDREPT! A fost eliminata din competitie din cauza unui caz de Covid-19, dar testul a fost GRESIT: "A fost o nedreptate, suntem dezamagiti!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2020, 17:33
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2020, 17:53

Slovan Bratislava a fost eliminata din Champions League dupa ce a pierdut la masa verde duelul cu Klaksvik, 0-3, in primul tur preliminar al competitiei.

Toata echipa lui Slovan Bratislava a fost bagata in carantina dupa ce testul fizioterapeutului a iesit pozitiv. Echipa nu a mai putut sa joace meciul cu Klaksvik (Insulele Feroe) si a pierdut cu 3-0 la 'masa verde', fiind eliminata din competitie.

Partida a fost programata initial pe 19 august, in Feroe, iar apoi a fost reprogramata de UEFA doua zile mai tarziu. Cu toate acestea, autoritatile locale au decis ca toata delegatia lui Slovan Bratislava sa intre in carantina, iar daca masurile nu ar fi fost respectate, fotbalistii riscau chiar sa fie arestati.

Slovacii nu s-au mai prezentat la duelul de pe 21 august si au pierdut cu 3-0 la masa verde.

Testul fizioterapeutului a fost gresit

 

Dupa ce au revenit in Slovacia, fizioterapeutul a fost supus unei analize de sange. Acesta nu a prezentat niciun fel de simptom, iar oficialii lui Bratislava suspectau o posibila eroare. Dupa sosirea rezultatelor s-a demonstrat ca fizioterapeutul nu avea anticorpi pentru Covid-19, in concluzie nu a fost infectat cu virusul asiatic.

"Rezultatul testului anticorpilor ne confirma indoielile cu privire la testarea si masurile luate in Insulele Feroe. Testele nu au aratat prezenta anticorpilor impotriva Covid-19. Ne simtim pe buna dreptate nedreptatiti. Suntem dezamagiti si tristi ca am pierdut ocazia de a continua campania de calificari din Champions League", a declarat directorul general de la Slovan Bratislava, Ivan Kmotrik, potrivit sport.aktuality.sk.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!