Nemtii de la BILD i-au modificat ratingul pentru Karius de la finala UEFA Champions League! Cum au motivat decizia

Bild FC liverpool Loris Karius uefa champions league Liga Campionilor Nemtii de la BILD i-au modificat ratingul pentru Karius de la finala UEFA Champions League! Cum au motivat decizia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 13:41
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 13:46

Institutul de medicina din Massachusetts a dezvaluit ca Loris Karius a suferit o comotie cerebrala la finala cu Real Madrid.

BILD a anuntat astazi ca ii modifica nota lui Loris Karius dupa ce a fost anuntat ca portarul lui Liverpool a suferit o comotie in timpul partidei cu Real Madrid din finala UEFA Champions League. Cei de la Bild ii acordasera initial nota 6 lui Karius dupa cele 2 erori decisive ale acestuia (ratingurile pe Bild sunt de la 1-6, 6 fiind cea mai mica posibila).

"Am luat aceasta decizie ca o consecinta a diagnosticului. Stergem ratingul 6 pentru fostul jucator al lui Mainz. Nu poti sa evaluezi greselile lui dupa standardele normale in urma comotiei pe care a suferit-o.

Este un lucru clar: diagnosticul nu ii va acorda lui Karius si lui Liverpool trofeul, insa ii va readuce onoarea portarului" au motivat cei de la BILD stergerea rating-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!