Motivul pentru care City a dat 55mil euro pe un fundas inaintea meciurilor cu Steaua! Capitolul la care Pep e numarul 1 in Europa

Motivul pentru care City a dat 55mil euro pe un fundas inaintea meciurilor cu Steaua! Capitolul la care Pep e numarul 1 in Europa

Manchester City l-a cumparat pe John Stones de la Everton cu o suma record pentru un fundas englez.

Recunoscut pentru stilul pe care il imprima echipelor pe care le antreneaza in care posesia joaca un rol extrem de important, insa un alt aspect o poate ingrijora pe Steaua.

Pep Guardiola a avut cel mai bun palmares in ceea ce priveste defensiva in toate sezoanele in care le-a antrenat pe FC Barcelona si Bayern Munchen! Deloc intamplator, cele mai multe goluri primite de echipele lui Pep au venit in primul sezon si cea mai buna performanta a venit in ultimul sezon.

Cum apararea lui Manchester City a avut multe probleme in ultimele sezoane (a primit 29, 34, 37, 38 si 41 incepand cu sezonul 2011/2012 - trendul este vizibil). De aceea, Manchester City a cheltuit 55 de milioane de euro pe tanarul John Stones, cel care a devenit al doilea cel mai scump fundas din istorie, dupa David Luiz.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies