Karim Benzema bandaj Karim Benzema Real Madrid Liga Campionilor

FOTO Motivul incredibil pentru care Karim Benzema poartă bandaj la mâna dreaptă! Cum arată degetul francezului e uluitor 

Karim Benzema este unul dintre cei mai importanți jucători de la Real Madrid, fiind providențial pentru galactici în acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 23:03
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 23:28

În ultimii doi ani și jumătate, Karim Benzema a jucat cu mâna dreaptă bandajată. Dacă mulți au considerat că este un fel de superstiție a francezului, adevărul este că atacantul galacticilor are nevoie de acest bandaj pentru a-și proteja degetul mic de la mâna dreaptă. 

În ianuarie 2019, în urma unei accidentări pe care a suferit-o în partida cu Betis Sevilla, Karim Benzema s-a lovit la deget. La momentul respectiv, antrenorul lui Real, Santiago Solari, nu l-a lăsat să se opereze pentru a nu deveni indisponibil pentru echipă. 

"Benzema dă dovadă de generozitate şi ajută echipa jucând cu degentul rupt şi trecând peste durere. O decizie cu privire la data operaţiei va fi luată în termen de o săptămână, deoarece revenirea unor jucători îi va oferi lui Karim timp pentru recuperare", a declarat Solari la momentul respectiv.

Operația lui Benzema, amânată deja timp de trei ani

De la începutul anului 2019, starul francez a ales să nu se mai opereze pentru a nu lipsi de pe teren o perioadă lungă de timp și s-a folosit de un bandaj conceput special pentru el pe care îl poartă la fiecare meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!