Karim Benzema bandaj Karim Benzema Real Madrid Liga Campionilor

FOTO Motivul incredibil pentru care Karim Benzema poartă bandaj la mâna dreaptă! Cum arată degetul francezului e uluitor 

Karim Benzema este unul dintre cei mai importanți jucători de la Real Madrid, fiind providențial pentru galactici în acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 23:03
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 23:28

În ultimii doi ani și jumătate, Karim Benzema a jucat cu mâna dreaptă bandajată. Dacă mulți au considerat că este un fel de superstiție a francezului, adevărul este că atacantul galacticilor are nevoie de acest bandaj pentru a-și proteja degetul mic de la mâna dreaptă. 

În ianuarie 2019, în urma unei accidentări pe care a suferit-o în partida cu Betis Sevilla, Karim Benzema s-a lovit la deget. La momentul respectiv, antrenorul lui Real, Santiago Solari, nu l-a lăsat să se opereze pentru a nu deveni indisponibil pentru echipă. 

"Benzema dă dovadă de generozitate şi ajută echipa jucând cu degentul rupt şi trecând peste durere. O decizie cu privire la data operaţiei va fi luată în termen de o săptămână, deoarece revenirea unor jucători îi va oferi lui Karim timp pentru recuperare", a declarat Solari la momentul respectiv.

Operația lui Benzema, amânată deja timp de trei ani

De la începutul anului 2019, starul francez a ales să nu se mai opereze pentru a nu lipsi de pe teren o perioadă lungă de timp și s-a folosit de un bandaj conceput special pentru el pe care îl poartă la fiecare meci. 

Modifică setările cookies