MIhai Stoichita Sheriff Tiraspol Liga Campionilor

Mihai Stoichiță îi ironizează pe cei de la Sheriff: ”Dacă ar fi jucat la noi, poate ar fi în playout”

Sheriff Tiraspol a produs surpriza sezonului și învins-o pe Real Madrid, pe Bernabeu, în grupele Champions League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 08:35
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 08:30

Umilința suportată de Real Madrid va rămâne una istorică, mai ales că au pierdut în fața unei debutante în competiția stelelor. De cealaltă parte, Sheriff a adunat, surprinzător, șase puncte după doar două etape, reușind să treacă și de Shaktar în primul meci.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, laudă profesionalismul clubului moldav și apreciază performanțele din acest sezon, însă este de părere că este doar o formă de moment a echipei.

„Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului. Sunt în Liga Campionilor, care e şi asta o mare surpriză. Să baţi Şahtior şi Real… Se pare că ăsta e anul lor de graţie! Era greu să te gândeşti că pot bate Realul la Madrid. 

Investiţiile de acolo justifică totul. Unde-s bani e şi performanţă. Ei îmbină creşterea de jucători de la academie cu aducerea de jucători buni. Tot timpul au avut fotbalişti care au făcut carieră în campionatul Rusiei. Cel care investeşte acolo are o avere fabuloasă. Îşi permite într-o ţară mică. Este o provincie a Moldovei.

Nu poate fi comparat cu fotbalul românesc. Dacă Sheriff ar juca la noi, nu ar câştiga campionatul. Poate în play-out ar fi. Este o conjunctură că au ajuns acolo. Au avut şi şansă, dar e momentul lor, unul fericit. Nu ştiu dacă va ţine foarte mult!”, a spus oficialul FRF pentru AS.ro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies