"Mi se pare incredibil" Omul care i-a lasat fara cuvinte pe Mourinho si Zlatan in duelul serii in Liga! Numai despre el au vorbit

"Mi se pare incredibil" Omul care i-a lasat fara cuvinte pe Mourinho si Zlatan in duelul serii in Liga! Numai despre el au vorbit

PSG 1-1 CHELSEA | Chelsea a surpravietuit in meciul cu PSG. A marcat la o faza la care au contribuit 3 fundasi, iar portarul lui Mourinho a fost erou.

Courtois de la Chelsea a fost cel mai bun om de pe teren cu PSG. Mourinho si Zlatan l-au laudat la finalul partidei.

"Avem o sansa buna sa mergem mai departe. Meciul este inca deschis. Am aratat ca putem avea destule ocazii. Nu este usor in Champions League. Au jucatori foarte buni, ne trebuie putin noroc. Sa vedem acum cum ne cere antrenorul sa jucam in retur. Courtois a facut o treaba foarte buna, este un antrenor de clasa mondiala si a aratat-o.", a declarat Zlatan.

"Ce mi se pare incredibil la Courtois este ca in ciuda inaltimii sale este faorte rapid. M-am uitat la executiile lui Zlatan si am vazut cat de rapid intervine. Chelsea ii are pe unul dintre cei mai mari acolo", a spus si Blanc.

"Thibaut a fost uimitor. Este un sentiment uimitor sa ai pe cineva in spatele tau care poate asa ceva", a declarat si Ivanovic.

"Puteam sa pierdem, asa ca rezultatul este pozitiv. Nu spun ca este foarte bun, pentru ca totul depinde acum de retur, iar adversara noastra este extrwem de valoroasa, cu jucatori de atac fantastici. A fost un meci dificil. Cand te uiti la performanta portarului nostru, trebuie sa spunem ca da, am avut noroc sa obtinem un egal. Am avut in echipa asta 5 jucatori care nu s-au antrenat", a comentat Jose Mourinho la finalul meciului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a depus jurământul. Iohannis: Mă bucur că în coaliție s-a găsit un modus vivendi
BRAT
Modifică setările cookies