Messi vs Ronaldo din nou! Vezi de ce il prefera Sir Alex pe CR7 si ce caracterizare ii face starului de la Real!

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Aprilie 2011, 19:03
Messi vs Ronaldo din nou! Vezi de ce il prefera Sir Alex pe CR7 si ce caracterizare ii face starului de la Real!

REAL - BARCA, 21.45, LIVE TEXT PE WWW.SPORT.RO SI M.SPORT.RO!

Manchester United a castigat cu 2-0 in deplasarea de la Schalke si isi asteapta adversara din finala Champions League. Barca si Real se lupta pentru un loc pe Wembley iar batalia cea mare se va da intre starurile celor doua echipe, Messi si Cristiano Ronaldo. Dintre ei, Sir Alex il alege pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a crescut practic la United si a devenit cel mai bun din lume - Balonul de Aur. Ferguson are insa cuvinte frumoase si pentru Messi.

"L-am avut pe Ronaldo aici ca jucator si cred ca e cel mai bun din lume. POate sa loveasca mingea cu ambele picioare la fel de bine, care calitati fantastice, putere si curaj, loveste excelent mingea cu capul.

Si Messi e un jucator fantastic. E dificil sa alegi dintre cei doi jucatori. Poate sa dai cu banul. Depinde ce viziune ai asupra unui jucator. Pe Ronaldo il stiu foarte bine. L-am vazut cat de dedicat era la antrenamente si cat s-a luptat sa devina cel mai bun jucator din lume, iar asta cantareste mult in ochii mei.


Messi e si el un jucator serios. Iubeste fotbalul! E curajos ca un leu, se baga la minge in orice situatie. Sunt jucatori diferiti, dar amandoi sunt fantastici.", a spus Sir Alex Ferguson dupa meciul cu Schalke.
 

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT