Leo Messi Barcelona Liga Campionilor

"Eu, Neymar si Suarez? Nu o sa gasesti un atac mai bun!" Ironia lui Messi la adresa lui Zlatan, cuvintele uriase pentru Xavi si Dani Alves si declaratia de dragoste pentru Barca

Leo Messi a vorbit pentru UEFA in saptamana in care se pregateste pentru finala UEFA Champions League, sambata, 6 mai, la Berlin, cu Juventus, live text pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iunie 2015, 21:26
Data actualizarii: Luni 01 Iunie 2015, 21:32

Pentru Messi, trioul pe care il formeaza cu Neymar si Suarez este unic in lume. Starul argentinian a facut lista marilor atacanti alaturi de care a jucat in cariera sa. L-a uitat pe Zlatan:

"Eu, Neymar si Suarez? E greu sa gasesti un atac mai bun in lumea asta. Sunt un norocos. Am jucat mereu cu atacanti fantastici. M-am inteles foarte bine cu Ronaldinho, am jucat alaturi de Eto'o, Henry, Pedro, Villa, Alexis Sanchez, dar trebuie sa spun ca nu exista comparatie cu Neymar si Suarez. Sunt doi jucatori la apogeul carierei lor. Lucram impreuna de putin timp si inca mai putem sa crestem"

Messi spune ca se gandeste sa se reprofileze spre sfarsitul carierei. Vrea sa joace la mijloc:

"Este posibil sa joc la mijloc la finalul carierei, multi jucatori fac asta si am sansa sa joc mijlocas. Am mai jucat acolo, pot acoperi mult teren de acolo. Sunt fericit sa joc si in atac, si la mijloc. E un mod in care iti poti prelungi cariera"

Xavi il inspira sa joace mijlocas in viitor. Messi a avut cuvinte uriase pentru el si pentru Dani Alves, caruia i-a expirat contractul cu Barca in aceasta vara:

"Xavi este cel mai bun jucator din istoria Spaniei. Pentru mine a fost o placere sa joc si sa ma antrenez alaturi de el. Dani Alves este cel mai bun pe partea lui din lume. E greu sa mai gaseste un jucator asemanator in acest moment."

"Sa ajung la Barcelona nu a fost important pentru mine numai din perspectiva carierei mele, dar am crescut in acest club care m-a ajutat"

Chiar daca joaca in cel mai tare atac al lumii, Messi spune ca meciul cu Juventus o sa fie foarte dificil:

"Finala din Berlin este ceva diferit, este un joc special. Am suferit mult sa ajungem aici si stim ca nu ne va fi usor cu Juventus"

Modifică setările cookies