Manchester nu mai e favorita la castigarea Ligii, dar are cel mai mare profit! Vezi cat a castigat in 2008:

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Aprilie 2009, 11:53
Manchester nu mai e favorita la castigarea Ligii, dar are cel mai mare profit! Vezi cat a castigat in 2008:

Manchester United si-a pierdut statutul de favorita la casale de pariuri din Anglia pentru castigarea Ligii Campionilor, dupa remiza inregistrata, pe teren proriu, cu FC Porto (2-2), in mansa tur a sferturilor competitiei.

Cotata inainte de partida de marti cu 2-1 pentru cucerirea celui de-al doilea trofeu consecutiv al Ligii Campionilor, formatia din Premier League are acum o cota de 4-1 dupa semi-esecul in fata echipei FC Porto, in timp ce gruparea FC Barcelona, care va juca miercuri cu Bayern Munchen, este principala favorita cu 12-5.

In spatele formatiilor FC Barcelona si Manchester United, a treia favorita la cucerirea trofeului Ligii Campionilor in acest sezon este echipa Arsenal Londra.

In ciuda rezultatului bun obtinut pe stadionul Old Trafford, gruparea FC Porto are in continuare cea mai slaba cota la cucerirea competitiei, aceeasi ca cea a formatiei spaniole Villarreal.

Chiar si asa, Manchester nu are de ce sa se planga - publicatia Football Money League, editia 2009 scrie ca Manchester a castigat in 2008 din Champions League, bilete, campionat, merchandising si de la sponsorul AIG - 257 de milioane de lire sterline. Manchester este astfel clubul cu cel mai mare profit din lume.

Citeste pe www.valimoraru.ro:
- Jurnal de Champions League - Drumul spre Old Trafford (click aici)

- Jurnal de Champions League - Outside Old Trafford (click aici)

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT