Lucescu a INNEBUNIT cand a aflat ca APOEL vrea sa scoata Real din Liga: "Eu trebuia sa fiu acolo!" Cine e cea mai buna echipa din lume

Autor: Sport.ro
Vineri 16 Martie 2012, 13:21

	Lucescu a INNEBUNIT cand a aflat ca APOEL vrea sa scoata Real din Liga: "Eu trebuia sa fiu acolo!" Cine e cea mai buna echipa din lume

Lucescu inca nu si-a revenit dupa eliminarea din Liga. Crede ca Sahtior ar fi trebuit sa ajunga in sferturile de finala ale Champions League in locul cipriotilor de la APOEL.

Lucescu e sigur ca s-ar fi batut de la egal la egal cu Real daca ar fi ajuns in fata lui Mourinho. Chiar daca e mai buna decat anul trecut, Real n-ar fi prima in Spania daca n-ar fi fost ajutata de arbitri. Lucescu are o favorita clara in Europa: Barcelona, echipa care l-a scos anul trecut din Liga dupa ce o dubla mansa spectacol in optimile de finala!

"Am ramas cu un gust amar dupa ce am vazut tragerea la sorti, ar trebui noi sa fim in locul lui APOEL acolo. Nu cred ca Barcelona va mai face greseala de acum doi ani, de la meciul cu Inter. Chelsea trece printr-un moment bun, dar Napoli a fost naiva. In mod normal, italienii ar fi trebuit sa se califice. Schimnbarea de antrenor a schimbat starea de spirit, poate sa ajunga in semifinale, dar nu mai departe.

Anul asta Real Madrid e alta echipa fata de anul trecut, chiar daca a fost ajutata puternic. Barca a fost pedepsita de arbitri. Echipa lui Mourinho e foarte puternica acum, chiar daca tactic a ramas inca sub Barcelona. Real si Barca au doi jucatori-emblema, pe Ronaldo si Messi, rivalitatea senzationala dintre ei face bine fotbalului", a spus Lucesuc la Dolce Sport.

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies