LOVITURA! Sahtior va juca in Champions League la Bucuresti pe National Arena! Anuntul facut de federatia din Ucraina

Sahtior Donetk National Arena Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Iulie 2014, 23:21
Data actualizarii: Joi 03 Iulie 2014, 23:22

In aceasta toamna s-ar putea disputa nu mai putin de 6 meciuri din Champions League pe National Arena din Bucuresti!

 

Si Steaua, si Sahtior pe National Arena?

Campioana Ucrainei a decis sa joace partidele din grupele Champions League pe National Arena din Bucuresti. Anuntul a fost facut de presedintele Comisiei de Atestari a Federatiei din Ucraina!

"Decizia oficiala in ceea ce priveste acele cluburi care nu pot evolua pe stadioanele lor din cauza situatiei politice este in continuare in asteptare. Ceea ce stiu este ca Sahtior va juca partidele din Champions League la Bucuresti" a declarat Igor Gataulin intr-o conferinta de presa.

UEFA a anuntat Sahtior ca va trebui sa dispute partidele din Liga in alta tara iar Mircea Lucescu anunta ca cele 2 variante luate in calcul sunt Istanbul si Bucuresti. Se pare ca varianta aleasa este Bucuresti. Presa din Ucraina scrie ca mai multe informatii vor fi facute publice saptamana viitoare.

"Chiar daca Ahmetov doreste ca echipa sa joace la Donetsk, stie ca e imposibil, declaratia e mai mult pentru a mentine spiritul" a mai spus Gataulin.

Interesant este ce se va intampla in cazul in care ajunge si Steaua in Champions League - UEFA va trebui sa ia in considerare modul in care alcatuieste grupele pentru ca Steaua si Sahtior sa nu joace in aceeasi saptamana la Bucuresti (asta daca cele 2 nu pica in aceeasi grupa). In plus, Astra doreste si ea sa joace in Europa League pe National Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!