Sahtiorul lui Mircea Lucescu, cu 50 de mii de romani in tribune! Planul "BOMBA" al ucrainienilor pentru Liga Campionilor:

Tensiunile din Ucraina continua, iar situatia poate escalada in orice moment. Fotbalul a suferit si el extrem de mult, iar Sahtior ar putea lua o decizie surprinzatoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2014, 14:18
Data actualizarii: Joi 19 Iunie 2014, 14:31

Sahtior Donetsk, echipa lui Mircea Lucescu, campioana ultimelor 5 sezoane in campionatul Ucrainei, a fost si ea afectata de confilictele din ultimele luni, formatia din estul Ucrainei aflandu-se intr-una dintre zonele de maxima tensiune.

Obligata sa dispute ultimul meci din sezonul trecut la Cherkasy, un orasel de langa Kiev, echipa lui Mircea Lucescu si a miliardarului Rinat Ahmetov ar putea avea mari probleme si in Liga Campionilor, fiind oligata sa joace departe de Donetsk.

In aceste conditii, reprezentantii clubului ucrainian au luat in considerare mai multe variante, printre care si pe aceea de a juca la Kiev. Rivalitatea dintre fanii lui Sahtior si cei ai lui Dinamo Kiev este insa una extrem de dura, iar faptul ca echipa lui Mircea Lucescu vine dintr-o regiune rusofona ar putea fi privit si mai rau de fanii din capitala. Astfel, in eventualitatea in care varianta Kiev pica, reprezentantii clubului iau in considerare si aceea de a juca meciurile din Liga Campionilor la Bucuresti, acestia fiind atrasi de faptul ca National Arena este una dintre cele mai moderne arene din "apropiere", noteaza sport-news.ro

Potrivit sursei citate, reprezentantii campioanei Ucrainei s-au interesat la Primaria Capitalei in ce conditii ar putea sustine meciuri pe National Arena, o decizie finala urmand sa fie luata zilele viitoare.

Sahtior Donetsk este calificata direct in grupele Ligii Campionilor si nu va putea juca niciunul dintre meciurile de pe teren propriu pe Donbass Arena.

Modifică setările cookies