LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 | Umilinta totala! Cum a reusit Liverpool sa marcheze ultimul gol ca in curtea scolii! Ilie Dumitrescu: "Nu vezi nici la liga a patra"

Liverpool Anfield Road Barcelona Liga Campionilor uefa champions league Liga Campionilor LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 | Umilinta totala! Cum a reusit Liverpool sa marcheze ultimul gol ca in curtea scolii! Ilie Dumitrescu: "Nu vezi nici la liga a patra"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Mai 2019, 00:18
Data actualizarii: Miercuri 08 Mai 2019, 00:23

Liverpool a batut-o cu 4-0 pe Barcelona in returul din semifinalele UEFA Champions League si s-a calificat in finala competitiei.

Liverpool, gol ca in curtea scolii

Liverpool a inchis tabela la capatul unui meci incredibil cu o reusita ca in curtea scolii. Cu 10 minute inaintea finalului, englezii au beneficiat de un corner. Trend Alexander Arnold s-a prefacut ca pleaca de la colt pentru a-l lasa pe Shaqiri sa bata, dar s-a intors rapid si a executat. Mingea a ajuns la Origi, aflat singur in careu, iar belgianul a marcat pentru 4-0!

  • LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 | Umilinta totala! Cum a reusit Liverpool sa marcheze ultimul gol ca in curtea scolii! Ilie Dumitrescu: Nu vezi nici la liga a patra

FOTO: Capturi Digi

Spaniolii, socati de rezultat

MARCA, AS, Sport Catalunya, dar si Daily Mail au reactionat imediat. Iata primele reactii din presa spaniola si cea engleza.

MARCA

AS

Sport Catalunya

Daily Mail

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!