Intalnire ULTRA SECRETA intre fortele din Anglia! United, City, Chelsea, Arsenal si Liverpool vor o liga doar pentru bogati 

Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2016, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2016, 19:01

Sefii celor 5 cluburi din Anglia s-au intalnit in secret la un hotel din Londra pentru a pune bazele unei noi competitii europene. 

Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal si Liverpool vor un turneu puternic in vara, care sa le aduca mai multi bani. Fortele Angliei vor insa si modificari in Liga Campionilor, acolo unde au pierdut teren in fata grazilor din Spania sau Germania. La intalnire a participat si miliardarul Stephen Ross, patronul echipei de fotbal american Miami Dolphins. El vrea sa aduca echipele mari din Europa in timpul verii la Liga Campionilor Internationala, competitie care ar urma sa inlocuiasca meciurile amicale.

Fortele din Anglia vor insa si un alt fel de Champions League in Europa, care sa se numeasca European Super League, la care sa aiba acces doar cluburile mari. Meciurile ar urma sa se dispute in weekend, deoarece ar exiista mai multi privitori la TV. Un alt punct de discutie l-a reprezentat posibilitatea disputarii unor meciuri din Premier League in alte tari. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!