"In prima repriza, ei nici n-au contat!" De ce sunt optimisti stelistii dupa 1-1 cu Legia:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 07:17
"In prima repriza, ei nici n-au contat!" De ce sunt optimisti stelistii dupa 1-1 cu Legia:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Steaua s-a calificat pana in play-off-ul Europa League cu ajutorul victoriilor obtinute in deplasare. Pentru a ajunge in grupe, Steaua e obligata sa obtina un rezultat mare in Polonia - o victorie sau un egal cu multe goluri.

Portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu, a avut o interventie excelenta chiar inainte de pauza. La final, era destul de optimist.

"Eu zic ca prima repriza ei nici n-au contat. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar n-am inscris decat o data. In repriza a doua, ocaziile au fost la ambele porti. Posesia a fost de partea noastra, am controlat jocul, dar, din pacate, fara prea multe faze poarta. Mergem acolo, o sa ne astepte un meci destul de greu. Ei au prima sansa dupa acest rezultat, dar noi am jucat destul de bine in deplasare in cupele europene si sper s-o facem la fel in continuare. Am facut jocuri destul de bune in deplasare, si la Dinamo, si la Vardar. Ar fi mult mai frumos sa ne calificam acolo" a spus Ciprian Tatarusanu la finalul partidei.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT