"In prima repriza, ei nici n-au contat!" De ce sunt optimisti stelistii dupa 1-1 cu Legia:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 07:17
"In prima repriza, ei nici n-au contat!" De ce sunt optimisti stelistii dupa 1-1 cu Legia:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Steaua s-a calificat pana in play-off-ul Europa League cu ajutorul victoriilor obtinute in deplasare. Pentru a ajunge in grupe, Steaua e obligata sa obtina un rezultat mare in Polonia - o victorie sau un egal cu multe goluri.

Portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu, a avut o interventie excelenta chiar inainte de pauza. La final, era destul de optimist.

"Eu zic ca prima repriza ei nici n-au contat. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar n-am inscris decat o data. In repriza a doua, ocaziile au fost la ambele porti. Posesia a fost de partea noastra, am controlat jocul, dar, din pacate, fara prea multe faze poarta. Mergem acolo, o sa ne astepte un meci destul de greu. Ei au prima sansa dupa acest rezultat, dar noi am jucat destul de bine in deplasare in cupele europene si sper s-o facem la fel in continuare. Am facut jocuri destul de bune in deplasare, si la Dinamo, si la Vardar. Ar fi mult mai frumos sa ne calificam acolo" a spus Ciprian Tatarusanu la finalul partidei.

Citeste si:

Steaua

Legia Varsovia

Iohannis: Avem o şansă reală să obţinem o ieşire ordonată a Marii Britanii. Drepturile românilor, asigurate
BRAT