Legia vrea in GRUPE! "Acum suntem la fel, e 50-50%, vedem in Polonia! Avem o sansa dupa 17 ani!" Se anunta meci EXTREM pentru Steaua:

Joi 22 August 2013, 00:12

	Legia vrea in GRUPE! "Acum suntem la fel, e 50-50%, vedem in Polonia! Avem o sansa dupa 17 ani!" Se anunta meci EXTREM pentru Steaua:

Steaua 1-1 Legia | Polonezii simt ca sunt in fata unei sanse unice: sa joace in grupele Ligii

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

"Inainte de meci erau favoriti, acum sansele sunt egale. Acum fiecare are sansele ei, s-a restabilit egalitatea. De la minut la minut s-a vazut ca jocul nostru s-a imbunatatit. Noi nu am mai jucat intr-un astfel de meci. Jucatorii mei si-au dat seama abia la un moment dat de ceea ce joaca, miza, de presiune si tot ce a fost.

De aceea si-au revenit.

Mi s-a parut ca arbitrajul a fost foarte bun, sa fiu sincer. De 17 ani nu am mai avut sansa asta, nicio echipa poloneza, sa jucam la un asemenea nivel. Va fi o presiune imensa, va fi un meci frumos, veti vedea", a spus antrenorul Legiei, Jan Urban.

Pentru ca Steaua sa se califice are nevoie de o victorie in Polonia, sau cel putin de un egal mai mare de 1-1. La scor identic celui de pe national arena, vom avea prelungiri dupa 90 de minute.

Comisia Europeană critică modificările aduse prin OUG legilor justiției și cere explicații
BRAT