Gica Popescu, transant dupa UMILINTA Barcelonei cu Bayern: "A socat pe toata lumea scorul. Eu la 4-2 am inchis televizorul, m-am culcat!"

Gica Popescu, transant dupa UMILINTA Barcelonei cu Bayern: "A socat pe toata lumea scorul. Eu la 4-2 am inchis televizorul, m-am culcat!"

Gica Popescu considera ca un loc in finala Champions League pentru Barcelona ar fi fost nemeritat.

Fostul fundas central al Barcelonei, Gica Popescu (52 de ani ), a declarat ca echipa de pe Camp Nou nu merita sa joace finala in urma jocului prestat contra lu Bayern. Acesta a spus ca a ramas socat in urma aflarii rezultatului. Despre finala Champions League, Popescu crede ca oricare dintre cele doua finaliste ar putea castiga prestigiosul trofeu. 

Popescu a fost capitanul Barcelonei in perioada 1995-1997.

"Nu e o surpriza finala in sine, pentru ca sunt doua echipe pe care le vedeam in primele patru. Mi-ar fi placut sa nu fie Bayern Munchen si sa fie Barcelona, dar nu merita. Asa cum a jucat, Barcelona nu merita sa fie in aceasta finala. Sunt cele mai bune echipe din acest ultim tronson de Champions League, ma refer la acest play-off. Sunt echipele care au jucat foarte bine si care meritau sa fie în finala. Cred că oricare dintre cele doua echipe ar castiga, putem spune ca e campioana meritorie anul acesta. La ce forta are in atac Parisul… eu merg pe mana lor. PSG are o forta ofensiva incredibila. Bayern pare ca o masina, are o forta incredibila. Stai sa vedem. O finala nu se joaca, se castiga. Sa vedem!

Gica Popescu a povestit ca nu a mai vrut sa urmareasca umilinta Barcelonei si a inchis televizorul la scorul de 4-2 pentru Bayern:

"A socat pe toata lumea scorul, Barcelona – Bayern 2-8. Eu la 4-2 am inchis televizorul, m-am culcat. Dimineata, cand m-am trezit, asteptam sa fie un 5-4 pentru Barca sau lovituri de departajare. Am intrebat niste prieteni cat s-a terminat si am crezut ca fac misto de mine, ca glumesc. A fost una dintre cele mai usturatoare, daca nu chiar cea mai usturatoare infrangere din istoria clubului. La echipa de talia Barcelonei, intr-o faza superioara din Champions League, o diferenta atat de mare doare”, a spus Gica Popescu la ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa ar putea fi lovită de un al treilea val al pandemiei după Crăciun, dacă restricțiile sunt ridicate prea repede
BRAT

Modifică setările cookies