Le e RUSINE de 0-4 cu Chelsea? Detaliul pe care cei de la Steaua 'l-au uitat' dupa ce Mourinho le-a dat KO pe Arena Nationala:

Miercuri 02 Octombrie 2013, 09:19

	Le e RUSINE de 0-4 cu Chelsea? Detaliul pe care cei de la Steaua 'l-au uitat' dupa ce Mourinho le-a dat KO pe Arena Nationala:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Nu e motiv de mandrie, dar nici unul pe care sa nu-l iei in seama. 0-4 cu Chelsea este un scor rece, dar, pe undeva normal, avand in vedere ce s-a jucat pe Arena Nationala.

Cand deschizi site-ul oficial al Stelei, acolo unde fanii cauta mereu informatii 'din interior', cat si bilete pentru meciurile care urmeaza, situatia e ciudata.

Ultima informatie este cea care anunta ca Steaua Youth a pierdut cu 0-4 cu londonezii. Nimic insa despre meciul cu trupa lui Mourinho, despre acelasi 0-4.

Sa fi fost pentru ca scorul e trist, sa fi fost pentru ca 'au uitat' sa puna informatia pe site? Oricum, Steaua are obiceiul sa puna rapid informatiile despre partidele jucate, la scurta vreme dupa ce s-au incheiat. De data asta e altfel.

BNR a cerut Guvernului abrogarea OUG 114. Ședintă cu scântei între Isărescu și Teodorovici
BRAT