Gest MIZERABIL pe National Arena! Polonezii, oripilati de fanii de la VIP! Ce au patit in timpul partidei:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 17:18

	Gest MIZERABIL pe National Arena! Polonezii, oripilati de fanii de la VIP! Ce au patit in timpul partidei:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, astazi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

"Romanii au vrut sa ii linseze!", scriu astazi jurnalistii polonezi de la Fakt, care dezvaluie un incident uluitor petrecut in timpul meciului de aseara, dintre Steaua si Legia Varsovia, incheiat cu scorul de 1-1.

Potrivit acestora, dar si a declaratiilor date de Wojciech Hadaj, crainicul stadionului din Varsovia, care a fost si el prezent la meci, golul de 1-1 marcat de Kosecki a declansat un adevarat scandal la tribuna VIP, dupa ce fanii Stelei au inceput sa-i scuipe pe polonezi si sa arunce in ei cu bauturile pe care le aveau.

"Am fost atacat atat verbal, cat si fizic. Spectatorii de acolo, de la VIP, s-au comportat foarte agresiv. Pentru mine este de neinteles", ar fi spus Hadaj, potrivit Fakt.

De asemenea, un al invitat al polonezilor, Andrzej Halicki, un cunoscut om politic, nu a putut evita nici el conflictul cu fanii, mai noteaza sursa citata.

"Ne intrebam daca UEFA chiar ii monitorizeaza cu atentie pe fanii Stelei, pentru ca astfel de comportamente ar trebui drastic penalizate", incheie acestia.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT