GEST din solidaritate facut la FC Barcelona! Sefii clubului au luat decizia cu cateva ore inainte de meciul din Champions League!

GEST din solidaritate facut la FC Barcelona! Sefii clubului au luat decizia cu cateva ore inainte de meciul din Champions League!

Catalanii au anulat dineul obisnuit de dinaintea meciului din Liga, din aceasta seara, programat cu PSG.

Barcelona a decis ca dineul nu se mai tine, cu cateva ore inainte sa aiba loc, in cursul diminetii. Festivitatea trebuia sa aiba loc la ora 14.00, astazi.

"FC Barcelona, instituie care se implica in educaţia tinerilor, vrea sa-si exprime prin acest gest sprijinul si recunostinta pentru comunitatea profesorilor din Catalunia si este alaturi de familiile care au avut de suferit de pe urma acestui atac", a anuntat clubul catalan.

Un profesor a fost ucis si alte patru persoane au fost ranite usor, intr-un atac comis, luni, la institutul Joan Fuster din Barcelona, a anuntat politia, dupa retinerea unui suspect. Acesta este minor, are 13 ani si se afla in prezent in custodia politiei.

Potrivit informatiilor aparute in presa spaniola, baiatul a ajuns la scoala, in jurul orei 09.15. Presa spaniola sustine ca acesta ar fi atacat cu o arbaleta o profesoara care i-a deschis usa, precum si pe fiica acesteia, care era ii era colega. Auzind strigate, un profesor de la o clasa vecina a venit pentru a-i acorda ajutor si a fost lovit mortal in piept.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies