GENIAL :)) Reactia antrenorului lui Trencin cand a aflat ca Radoi nu are licenta: "E amuzanta situatia, nici eu nu am licenta"

Steaua joaca impotriva lui Trencin in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iulie 2015, 14:10
Data actualizarii: Duminica 05 Iulie 2015, 21:00

Mirel Radoi nu e singurul antrenor din Liga Campionilor care nu are licenta. Tehnicianul lui Trencin este in aceeasi situatie.

"Este usor amuzant ca doi antrenori care se intalnesc in Champions League sa nu aiba niciunul licenta. Pe de alta parte, licenta nu inseamna ca esti sau nu un antrenor bun. Suntem pentru prima data in Champions League, unde vom juca cu echipe mari. Nu suntem deloc sub presiune, vrem sa ne bucuram de fiecare moment, de meciuri si sa jucam cu echipe de top din Europa", a declarat Sevela pentru Dolce Sport.

Acesta nu are licenta necesara pentru a sta pe banca lui Trencin in functia de antrenor, situatie in care se afla de asemenea si Mirel Radoi, cel care nici macar nu s-a inscris la licenta Pro din cauza ca nu are BAC-ul luat.

Steaua o intalneste pe Trencin pe 14 si 22 iulie, primul meci urmand sa aiba loc in Slovacia. Este turul 2 preliminar in Liga Campionilor, echipa care se califica urmand sa joace apoi in turul 3 si daca trece si de aceasta faza, in Play Off-ul pentru calificarea in grupe.

Modifică setările cookies