FOTO Ce nu s-a vazut la TV: Guardiola s-a certat rau cu Muller pe marginea terenului. Unde a pierdut Pep lupta cu fosta sa echipa

Autor: Sport.ro
Joi 07 Mai 2015, 12:50

	FOTO Ce nu s-a vazut la TV: Guardiola s-a certat rau cu Muller pe marginea terenului. Unde a pierdut Pep lupta cu fosta sa echipa

Pep Guardiola e sub o presiune imensa dupa 0-3 cu Barcelona in semifinalele Champions League. 

Eliminat din Cupa Germaniei de Dortmund, Pep Guardiola risca sa ramana doar cu titlul de campion din Bundesliga in acest sezon. Pentru Bayern e prea putin. Echipa realizase tripla cand a fost preluata de Pep, iar acum nemtii il critica dur pe fostul antrenor al Barcelonei.

Guardiola a cedat pe finalul partidei, cand l-a schimbat pe Muller. Cei doi s-au certat pe marginea terenului, iar jucatorul si-a criticat antrenorul in presa la final.

"N-am mai vazut de mult timp un asemenea 3-0! Dar noi suntem Bayern, trebuie sa stam cu capul sus si sa ne revenim la retur. Calificarea ar fi un eveniment istoric, dar sa fim seriosi, sansele sunt destul de mici", a spus atacantul, certat de Guardiola.

Franz Beckenbauer l-a criticat pe Guardiola pentru introducerea lui Gotze in teren: "E un talent mare, dar se vede lipsa de experienta. A pierdut dueluri si n-a reusit sa-si blocheze adversarii. Dar va creste la Bayern, e mediul potrivit pentru el", a spus Beckenbauer.

Legenda lui Bayern si a Germaniei, Oliver Kahn, crede ca Guardiola a fost surprins de fosta sa echipa. "Nu se astepta ca ei sa joace cu atatea mingi lungi. Iar marcajul om la om a fost extrem de curajos, dar si riscant", a spus fostul portar. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies