Finalul erei lui Cristiano Ronaldo si Leo Messi? De 15 ani nu s-a mai intamplat asta

Finalul erei lui Cristiano Ronaldo si Leo Messi? De 15 ani nu s-a mai intamplat asta

Juventus si Barcelona au probleme dupa mansa tur a optimilor UEFA Champions League.

Ultimii 15 ani in UEFA Champions League au fost dominati aproape categoric de Leo Messi si Cristiano Ronaldo. Cei doi au jucat 9 din ultimele 14 finale, reusind sa castige trofeul de fiecare data cand au ajuns in ultimul act (Messi 4, Ronaldo 5).

Acest sezon se dovedeste a fi mult mai dificil pentru cei doi - ajuns la Juventus, Cristiano Ronaldo spera sa ajute campioana Italiei sa opreasca seria finalelor de UCL pierdute. Insa Juve este aproape de eliminare dupa ce a pierdut cu 2-0 la Madrid cu Atletico!

Nici pentru Messi lucrurile nu sunt prea bune. Barcelona a facut 0-0 la Lyon si orice rezultat in afara unei victorii la retur (sau un alt 0-0) i-ar duce pe francezi mai departe.

Posibila eliminare inca din optimi a lui Cristiano Ronaldo, respectiv Leo Messi, i-a facut pe englezi sa cerceteze - ultima data cand niciunul dintre cei doi jucatori nu a ajuns cu echipa sa in sferturile UEFA Champions League era sezonul 2004/2005! Atunci, Man United cu Ronaldo era eliminata de Milan in optimi, in timp ce Barcelona pierdea cu 5-4 la general cu Chelsea.

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul lăsat în urmă de Dăncilă, în PSD. Partidul este înglodat în datorii uriașe
BRAT