Liga Campionilor

"Faptul ca City nu a reusit sa-l transfere pe Pogba este o mare victorie a fotbalului!" Declaratiile lui Buffon incing meciul dintre City si Juventus

Manchester City - Juventus se joaca in aceasta seara de la 21:45. Rezumatele tuturor partidelor din UEFA Champions League se vad la ProTV la ora 00:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 13:58
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 14:18

Gianluigi Buffon a incins meciul din aceasta seara cu declaratiile facute la conferinta de presa. Capitanul lui Juventus este de parere ca fotbalul a obtinut o mare victorie vara asta, dupa ce banii seicului Mansour nu au reusit sa il cumpere pe Paul Pogba.

Buffon il include pe Pogba in categoria celor mai buni jucatori ai lumii, alaturi de Messi si Ronaldo.

"Manchester City este unul dintre cele trei, patru cluburi ale lumii care isi pot permite orice jucator, asa ca era natural ca ei sa se intereseze de Pogba."

"El si-a exprimat dorinta de a ramane la Juventus si asta a contat foarte mult pentru noi, dar a fost important si pentru fotbal, in general."

"Discutiile din vara ne-au aratat ca banii nu fac intotdeauna legea in fotbal.", a spus Buffon, citat de DailyMail.

Manchester City a cheltuit aproape 200 de milioane de euro pe transferuri in vara. De Bruyne (75 mil €) si Raheem Sterling (65 mil €) au fost cele mai scumpe achizitii ale campaniei de mercato.


Modifică setările cookies