FABULOS! Putin da ordinele de MILIOANE care distrug Steaua in Liga: "Da, e foarte bun, bine ca l-ati luat!" Ce transfer l-a incantat in grupa Stelei

Joi 26 Septembrie 2013, 17:53

	FABULOS! Putin da ordinele de MILIOANE care distrug Steaua in Liga: "Da, e foarte bun, bine ca l-ati luat!" Ce transfer l-a incantat in grupa Stelei

Vladimir Putin face calcule in grupa Stelei din Champions League!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Presedintele Rusiei a vorbit cu seful lui Schalke, Clemens Tonnies, si l-a felicitat pentru transferul lui Kevin Prince Boateng de la Milan. Cumparat cu 15 milioane de euro in aceasta vara, Boateng a dat unul dintre golurile lui Schalke in meciul cu Steaua de la Gelsenkirchen, terminat 3-0.

Intalnirea lui Putin cu Tonnies n-a avut printre obiective discutia despre Boateng. Cei doi s-au vazut pentru a discuta despre Jocurile Olimpice de la Sochi, intr-un cadru intermediat de uriasul Gazprom, sponsor atat al evenimentului din 2014, cat si al lui Schalke.

"Am vorbit si despre jocurile olimpice, dar si despre Schalke", si-a inceput Tonnies discursul.

"Vladimir Putin a tinut sa ne laude pentru ca l-am luat pe Boateng. Asta arata ca am decis bine, Kevin a devenit un om-cheie din primul moment, da o noua fata clubului nostru. Le da colegilor siguranta, e un lider, le arata cum si ce se face pe teren", a mai explicat Tonnies.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT