FABULOS! Mourinho vrea sa mearga in vizita la Jilava! Antrenorul MILIONAR al lui Chelsea s-a interesat de Becali: "Ceee? Glumesti?"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 16:40

	FABULOS! Mourinho vrea sa mearga in vizita la Jilava! Antrenorul MILIONAR al lui Chelsea s-a interesat de Becali: "Ceee? Glumesti?"

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Colaborator bun cu fratii Becali, Jose Mourinho s-a imprietenit in urma cu ceva vreme si cu varul acestora, Gigi Becali, patronul Stelei, portughezul venind chiar la "Palat" pentru a-l vizita pe omul de afaceri.

Cei doi au legat o relatie de prietenie, in ciuda faptului ca nu s-a intalnit decat o data, iar antrenorul este interesat de situatia lui Gigi Becali.

De altfel, a dezvaluit Victor Becali la Ora Exacta in Sport, Mourinho a tinut special sa-l intrebe de Gigi Becali si a ramas uimit atunci cand a aflat ca patronul din Ghencea este incarcerat.

"Mourinho m-a intrebat de Gigi, el stia ca a primit o pedeapsa cu suspendar si a fost socat sa afle ca a el este acum la inchisoare. Mi-a spus ca ar vrea sa mearga in vizita", a fost dezvaluirea agentului FIFA.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT