FABULOS! Asta-i faza inceputului de sezon! Di Maria a dat o pasa geniala prin RABONA pentru golul lui Cristiano Ronaldo! VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2013, 08:48

	FABULOS! Asta-i faza inceputului de sezon! Di Maria a dat o pasa geniala prin RABONA pentru golul lui Cristiano Ronaldo! VIDEO

Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Real Madrid a distrus-o pe FC Copenhaga in Liga Campionilor, Angel Di Maria fiind cel mai bun om de pe teren! Argentinianul venit de la Benfica in 2010 a reusit o dubla in fata danezilor, fiind si autorul pasei pentru golul lui Cristiano Ronaldo de 2-0.

Faza de la golul 2 a fost una de exceptie - Di Maria a trimis o centrare perfecta pentru lovitura de cap a lui Ronaldo folosindu-se de executia spectaculoasa numita rabona!

CLICK AICI PENTRU VIDEO

In urma acestei victorii, Real Madrid este pe primul loc in grupa grupa B din Liga Campionilor, cu 6 puncte din 2 meciuri. Cristiano Ronaldo are un start fantastic in competitie, ajungand la 5 goluri in 2 meciuri!

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL PARTIDEI

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT